Pasta Ssamjang do mięsa HCD 450g
Opis
Ssamjang to połączenie gochujang i doenjang, czyli gęsta, pikantna pasta z chili i sfermentowaną soją.
Najczęściej używana jako dip do mięs.
Skład: Kochujang 39% - sfermentowane ziarna {mąka pszenna (pszenica: Amerykańska, australijskie), sól rafinowana (krajowe), milssal, koniec}, sos pieprzowy (Chiny) (proszek chili, rafinowany sól, cebula, nasiona sezamu, czosnek), sojowy 30% { soja (importowane) mąka z pszenicy (pszenica: Amerykańska, Australia), rafinowany sól milssal, koniec}, syrop, pasta cebula, czosnek 3% (domowe), biały cukier, alkohol, woda oczyszczona, mąka sojowa, smażone sezam, odtłuszczona mąka sojowa , Koncentrat czosnku, rafinowana sól, olej sezamowy
Opinie o produkcie (0)
Bezpiecznie płatności
Szybka wysyłka w 24h
14 dni na zwrot
Jakość gwarantowana